IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
Новини Варна
12:48 | 9 февруари 2016
Обновен: 02:28 | 7 септември 2024

Честито! Студентският съвет на ВСУ днес празнува 20 г.

Той е единствения легитимен представител на студентската общност в Университета

По материала работи: Борис Проданов
Честито! Студентският съвет на ВСУ днес празнува 20 г.

Днес, 9 февруари, Студентският съвет на ВСУ "Черноризец Храбър" празнува 20 години!


"Пожелаваме си още много СИЛИ и ВДЪХНОВЕНИЕ, за да постигаме целите си, хъс за УСИЛЕНА РАБОТА, още много СЪМИШЛЕНИЦИ и ПРИЯТЕЛИ, успешни инициативи и БЛАГОПОЛУЧИЕ" - написаха студентите в социалните мрежи. - "Честит празник на всички нас/вас, СТУДЕНТИТЕ на ВСУ "Черноризец храбър".


Студентският съвет на ВСУ "Черноризец Храбър" е единствения легитимен представител на студентската общност в Университета и се състои от представителите на студентите на ВСУ.


Целите на Съвета са свързани с: реализиране на правата на студентското самоуправление; защита на социалните интереси на обучаващите се в ВСУ "Черноризец Храбър"; провеждане на културна, спортна, научна, творческа, междууниверситетска и международна дейност.


Студентския съвет на ВСУ "Черноризец Храбър" се стреми към популяризирането и приобщаването на все повече студенти към дейностите, реализиране от него, като по този начин способства за изграждането на нови и полезни умения у бъдещите инженери и специалисти.

Коментари

Новини Варна