IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
Новина на деня
13:07 | 4 април 2015
Обновен: 05:32 | 22 август 2024

Премиерът: Даваме 35 млн. за ремонт на Аспаруховия мост

Кметовете на ГЕРБ работят по-добре през втория си мандат

По материала работи: Юлиян Атанасов
Премиерът: Даваме 35 млн. за ремонт на Аспаруховия мост


Най-малко 35 млн. лв. ще бъдат заложени в държавния бюджет за 2016 г. за ремонт на Аспаруховия мост. Това заяви днес във Варна премиерът Бойко Борисов. Той каза, че в града в момента вървят мащабни ремонти, но това е нормално и в крайна сметка хората ще бъдат доволни, въпреки временните затруднения, тъй като от 30 – 40 години нищо не е пипано.
„Варна може да се гордее с окноцентъра, който открихме. Осигурихме парите още при предишния си мандат. Статистиката показва, че средногодишно в България се разболяват 35 000 души. 60 на сто от тях могат да се лекуват във Варна“, коментира премиерът.
На въпрос Иван Портних ли ще е кандидадът на ГЕРБ на местните избори Бойко Борисов отговори: „Иван Портних и екипът му тръгнаха малко бавничко в началото, но практиката показва, че кметовете на ГЕРБ работят по-добре през втория си мандат. Там, където ГЕРБ има два мандата, са най-добрите градове за живеене“.

Юлиян Атанасов

 

Коментари

Новини Варна