IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Общество
17:02 | 16 февруари 2017
Обновен: 19:32 | 12 септември 2024

Възможностите за висше образование във Варна представят на ученици

Форумът ще е на 21 февруари от 12 до 16 часа в ПГХХВТ „Д.И.Менделеев“

По материала работи: Пламен Янков
Възможностите за висше образование във Варна представят на ученици

Възможностите за висше образование във Варна ще бъдат представени на форум пред ученици от гимназиалния курс. Инициативата се организира от Центъра за кариерно ориентиране при РУО – Варна. Форумът ще е на 21 февруари от 12 до 16 часа в ПГХХВТ „Д.И.Менделеев“. Участие в проявата ще вземат всички университети от морския град. Събитието ще премине под наслов „Висшите учебни заведения във Варна – привлекателни възможности за кариерно развитие“.

 

Покани за проявата са разпратени до всички гимназии. „Основната мисия на форума е да организира процеса на прокарване на мост между завършващите средно образование ученици и висшето образование в града. Целта е бъдещите студенти да получат подробна информация относно подготовката, приема и условията за кандидатстване за всички  бакалавърски и магистърски програми, предлагани в нашия град“ – съобщи за вестник „Черно море“ Дияна Янева - ръководител на Центъра за кариерно ориентиране.

 

ПОЛИНА ПЕТРОВА

 

Четете още Младите се чудят каква професия да изберат

Коментари

Новини Варна