IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
Новина на деня
20:01 | 9 април 2015
Обновен: 16:39 | 21 август 2024

Откриха тяло в срутения хотел

Жертвата още не е идентифицирана, екипите ще претърсват руините и вечерта

По материала работи: Борис Проданов
Откриха тяло в срутения хотел

Извадиха тяло от руините на хотел "Вероника" в курорта Слънчев ден край Варна, разбра Медийна група "Черно море". Жертвата още не е идентифицирана. Тялото спасителите намерили под руините на мястото, където са били основите на хотела. Спасителните екипи ще продължат да претърсват руините на хотел “Вероника“ през цялата нощ.

 

Малко преди 18 ч. спасителите стигнаха до стълбище, което е водило до рецепцията на хотела. Работи се много бавно и трудно. Един от близките на издирваните по-рано днес беше допуснат до мястото на срутването, за да се увери с очите си, че спасителите работят.


Хотел “Вероника“ в курортния комплекс “Слънчев ден“ се срути вчера, загина един мъж под руините - Борислав Асенов на около 40 г., трима души се издирват, като броят на издирваните може да се увеличи. Имената другите работници са Тодор Тодоров Димитров, Манол Райчев Манолов и Йосиф, чиято фамилия все още е неизвестна. Не е ясно името на втората жертва.

Коментари

Новини Варна