IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Лайфстайл
11:02 | 29 януари 2017
Обновен: 11:29 | 1 октомври 2024

Филмовите продуценти обявиха La La Land за най-добър филм

Церемонията по награждаването се състоя снощи в Лос Анджелис

По материала работи: Борис Проданов
Филмовите продуценти обявиха La La Land за най-добър филм

Хитовият мюзикъл "La La Land" спечели наградата за най-добър филм на годината на Гилдията на филмовите продуценти. Церемонията по награждаването се състоя снощи в Лос Анджелис.

 

Продукцията е номинирана и за „Оскар“ за най-добър филм, най-добър режисьор, както и за главните роли на Райън Гослинг и Ема Стоун. Наградите ще бъдат раздадени в края на следващия месец, Експертите в областта на кинематографичното изкуство обаче още отсега предвиждат, че романтично-музикалният филм на Деймиън Чазел ще триумфира на тазгодишната церемония. Особено предвид факта, че по-рано този месец омагьосващият мюзикъл подобри рекорда за най-много грабнати отличия на наградите "Златен глобус" .

 

Екипът на филма прибра от раз цели 7. Другите основни претенденти за кино отличията са "Moonlight" (на Бари Дженкинс) и "Manchester By The Sea" (на Кенет Лонърган). Освен тях за победа ще се борят и научнофантастичния трилър "Arrival", военния "Hacksaw Ridge", семейната драма "Lion" и биографичния "Hidden Figures", предаде БГНЕС.

 

"La La Land" разказва историята на любовта между джаз пианист и млада актриса. На церемонията по награждаването присъства певецът и композитор Джон Леджънт, който играе поддържаща роля във филма. Той използва светлината на прожекторите, призовавайки Холивуд да се опълчи срещу имиграционната политика на Доналд Тръмп.

Actualno.com

 

 

Коментари

Новини Варна