IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Култура
12:03 | 10 септември 2017
Обновен: 20:28 | 29 септември 2024

Орлин Павлов за посланията във филма All She Wrote

Режисьорът Ники Илиев често успява да привлече чуждестранна звезда

По материала работи: Борис Проданов
Орлин Павлов за посланията във филма All She Wrote

Орлин Павлов е сред главните герои в новия  филм „Нокаут или всичко, което тя написа“. Той си партнира  със Саня Борисова и Gary Dourdan /“От местопрестъплението“/.

 

„All she wrote” през годините си проправя път като израз за „Това е краят”. Спортните коментатори започват да го използват в ситуации на нокаут на ринга. Филмът залага на любовната история и на спортния елемент.

 

Режисьорът Ники Илиев често успява да привлече чуждестранна звезда във филмите си. До този момент в негови проекти са участвали Кристоф Ламбер в „Чужденецът“ , Микеле Плачидо в „Живи легенди“. Сега Гари е боецът, който трябва да слезе от ринга и да се завърне към музиката. Той среща красива българка, чийто брат близнак е Орлин Павлов. Героинята на Саня и героят на Гари са странни, асоциални, забавни, това още по- силно ги привлича един към друг.

 

В началото българският екип си избира друг чуждестранен актьор, той обаче  се оказва със здравословен проблем и лекарска забрана да се бие. Агентът, който е агент и на Gary Dourdan казва, че той е по-подходящ, абсолютна машина- по 12 часа всеки ден записва песни в студио, репетира бойни сцени, готов е да снима денонощно. 

 

БНР

Коментари

Новини Варна