IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Култура
15:12 | 10 септември 2017
Обновен: 20:33 | 29 септември 2024

Българка върви по стъпките на Майли Сайръс

Зорница Калчева от 10 г. живее със семейството си в Лос Анджелис

По материала работи: Борис Проданов
Българка върви по стъпките на Майли Сайръс

Зорница Калчева е родена в България. От 10 години живее със семейството си в Лос Анджелис. Тя е едва 14 години, но вече има зад гърба си спечелени десетки музикални конкурси.

 

Когато е на 9 години, тя печели второто място в един от най-известните музикални конкурси за таланти на „Дисни” – Find your voice. От студиата на „Дисни” започват кариерите си Майли Сайръс, Селена Гомес, Хилъри Дъф и много други деца на Холивуд. Агентът на Зори в момента е агентът, който е открил именно и Майли Сайръс.

 

След 10 години извън родината си Зори дойде в България да снима новия си видеоклип. Песента носи името „Only one” и е изцяло българска продукция. Проектът е реализиран съвместно с Bulgang и DJ Dian Solo (Deep Zone Project).

 

Зори вече има няколко песни зад гърба си, като започва да учи актьорско майсторство и танци, подготвяйки се един ден да влезе в голямото семейство на „Дисни”.

 

debati.bg

 

Видео към най-новата песен на Зори:

Коментари

Новини Варна