IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Култура
08:56 | 13 декември 2016
Обновен: 03:19 | 2 октомври 2024

Първи трейлър на "Бързи и яростни" 8 (Видео)

Премиерата е обявена за 14 април 2017 година

По материала работи: Пламен Янков
Първи трейлър на "Бързи и яростни" 8 (Видео)

 

Юнивърсъл пикчърс пуснаха първи трейлър на "Бързи и яростни" 8, съобщи cinefish.bg. След като предишната част от най-скоростния филм спечели рекордните 1 млрд. долара по целия свят, сега най-новата глава от най-популярният филм се очаква да подобри не само печалбите, но и всички рекорди до сега. 

 

Сега Дом и Лети са на меден месец, а Браян и Миа са се оттеглили от играта, изглежда, че състезателния тим, със склонност към живот на ръба, най-накрая живеят нормален живот. Но когато мистериозна жена (носителката на Оскар Чарлийз Терон), "прелъстява" Дом, въвличайки го в света на престъпността, изглежда че той няма да успее да се измъкне толкова лесно. Сега целият екип е поставен пред изпитание, каквото не е имало никога преди. 

 

От бреговете на Куба, през улиците на Ню Йорк, до замръзналите арктически планини, нашият елитен екип ще прекоси света, за да спре хаоса, който заплашва света и да спасят човека, който ги направи семейство. 

 

Освен Вин Дизел, към новата част се присъединяват Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм, както и познатите ни актьори от предишните части. Освен Чарлийз Терон, се очаква да видим и Скот Ийстууд, заедно с носителката на Оскар Хелън Мирън. Режисьор на лентата е Гари Грей. Премиерата е обявена за 14 април 2017 година. 

 

Четете още Горещи страсти с Джейми Дорнан и Дакота Джонсън (ВИДЕО)

"Лоши момчета“ се завръщат! (видео)

Коментари

Новини Варна