IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
11:59 | 3 януари 2017
Обновен: 02:50 | 27 септември 2024

Брад Пит не спира да плаче

Актьорът едва преживял Коледа без децата си

По материала работи: Пламен Янков
Брад Пит не спира да плаче

Брад Пит е изиграл толкова екшън роли, че в очите на милиони той е мъжкар от класа. Оказва се обаче, че зад стените на дома си 53-годишният секссимвол не спира да плаче.


Причината е, че той вече има ограничен достъп до децата си покрай развода си с Анджелина Джоли и ожесточената съдебна битка, която водят за попечителството над Мадокс (15), Пакс (12), Захара (11), Шайло (10) и 8-годишните близнаци Вивиан и Нокс.

 

„Брад вече толкова пъти избухва в сълзи, че вече не се срамува от факта, че плаче. Децата отчаяно му липсваха тази Коледа и в новогодишната нощ. Брад е един съкрушен мъж“, разкри източник пред Mail on Sunday.

 

Раздялата на Пит и Джоли стана факт през септември, когато тя подаде молба за развод, вследствие на спекулиран скандал между актьора и сина му Мадокс, в който се твърдеше, че той го ударил.


Оказа се, че това са изопачени думи и той бе „оневинен“, но Анджелина продължава ожесточено да се бори децата да бъдат разделени с татко си. Брад съвсем наскоро подаде молба в съда да се увеличи времето му с тях, но му бе отказано. Битката за хлапетата все още е в разгара си. В момента те живеят с Анджелина.

 

tialoto.bg

 

Четете още Как се промениха с възрастта едни от най-красивите актьори на Холивуд (Снимки)

Коментари

Новини Варна