IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
11:12 | 1 декември 2016
Обновен: 20:13 | 21 септември 2024

Поляк почина в кръчма, възкръсна, върна се да си допие

Камил прекалил с водката и колабирал

По материала работи: Пламен Янков
Поляк почина в кръчма, възкръсна, върна се да си допие

Мъж, обявен за мъртъв след тежък запой, се събуди в моргата и се върна да си допие. Действието се развива в Полша, а за 25-годишния Камил било сигурно, че е умрял.

 

Той се включил първоначално в тежък запой в заведение, където изпил толкова много водки, че колабирал. Линейка го закарала в болница, а там само констатирали смъртта му, съобщава британският Метро, цитира dnes.bg.

 

Същият ден обаче охранителите в болницата започнали да чуват странни звуци от моргата, като всичко завършило с отварянето на вратата от страна на трупа, който на всичкото отгоре си поискал и одеяло.

 

Охранителите повикали полицията, а дотогава Камил се възстановил напълно. Кръвните изследвания показали, че пациентът може да се прибере у дома си.

 

Вместо да се прибере вкъщи Камил се върнал в заведението.

 

Това не е първата подобна история. През декември миналата година руснак почина след твърде много консумирана водка на купон. По-късно се събуди в моргата и се върна на купона.

 

Четете още Откриха чешма, от която тече вино

Ракия в пакетче за всеки джоб - вече на пазара

Коментари

Новини Варна