IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
Живот
15:31 | 18 октомври 2016
Обновен: 11:52 | 2 октомври 2024

Фронтменът на Godmack Съли Ерна в Хотел-галерия Графит

Рок-музикантът пристигна във Варна, за да се снима в българската кино продукция „Бензин“

По материала работи: Пламен Янков
Фронтменът на Godmack Съли Ерна в Хотел-галерия Графит

Дни преди големия концерт на рок-музиканта Съли Ерна в София, Хотел-галерия Графит посрещна като свой гост фронтмена на американската алтернатив метъл бандата Godmack, който през последните години прави кариера не само като музикант, но и като актьор в киното. Във Варна Съли Ерна пристигна, за да се снима в българската кино продукция „Бензин“, режисьорски дебют на актьора Асен Блатечки. Той е голям фен на музиката на  Godmack и е поканил Ерна да се снима в най-новия си проект, определян като българския  вариант на „Бързи и яростни“.

 

Какъв персонаж ще играе Съли Ерна в екшъна се пази в тайна, но рокаджията споделя, че сценарият го е грабнал с високите скорости, хубавите жени и красивата история за любов във филма, а неговият герой се появява в края. Снимките на „Бензин“, които започнаха във Варна на фона на корабите от регатата Tall Ships, ще продължат до ноември, а премиерата се очаква през 2017 г.

 

За престоя си във Варна Съли Ерна избра удобствата, комфорта и първокласните услуги на Хотел-галерия Графит, а от мениджмънта на хотела припомнят, че Ерна е втората голяма звезда от световния шоубизнес, гост на Графит през последните 30 дни, след като в края на септември посрещнаха и друга голяма звезда на киното - Джерард Бътлър, който също снима във Варна сцени от поредния си филм. 

 

Четете още Холивудският актьор Джерард Бътлър е гост на Хотел-галерия Графит

Коментари

Новини Варна